יובל גרזון

בוגר החוג ללימודי אסיה באוניברסיטת חיפה (2008). לאחר סיום לימודיו בארץ זכה במלגת משרד החינוך הסיני, והמשיך בלימודי סינית ב- Normal Universityבקונמינג, סין, במשך שנה-וחצי. יובל מתגורר כיום בקונמניג שבחבל יונאן, ועוסק בתחום האגרו-ביזנס. במסגרת החברה בה הוא עובד, הוא אחראי על פיתוח דרום מערב סין, אזור בו הממשלה הסינית משקיעה משאבים רבים בתחום החקלאות. הוא פועל לקדם פרויקטים חקלאיים המבוססים על אינטגרציה של חקלאות סינית מסורתית עם טכנולוגיות ישראליות מודרניות, ובשלב זה מייצג שתי חברות, האחת ישראלית והשנייה סינו-ישראלית. בנוסף, יובל משמש כנציג לשכת המסחר הישראלית (בייג'ינג) בחבל יונאן.

הנחיות פרטניות על אופן הרישום לקורסים בתכנית עסקים באסיה, נשלחו אליכם במערכת ההודעות
אנא עיונכם.

שנה טובה לכולם

מערכות הלימודים לשנה"ל תשפ"א הועלו לאתר החוג תחת מידע לסטודנט